Sunday, July 3, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011

Assalamualaikum semua. CT harap semoga semuanya sihat sejahtera ye. Semenjak dua menjak yang lepas, CT jarang bersiaran pada hari Sabtu dan Ahad kan? Tapi hari ni, CT rasa terpanggil pulak nak bersiaran. Disebabkan apa? Di sebabkan entri ni haaaa.. Oleh kerana CMG join, tu yang CT pun rasa nak join jugalah hehehe..



Semua syarat2 yang diminta oleh Ben Ashaari dalam cabaran tersebut telah CT penuhi termasuklah meletakkan header BA dan meninggalkan URL entri ini diruangan komen tersebut. Yang terakhir sekali, menulis 'sesuatu' yang boleh dijadikan soalan oleh Ben pada contest akan datang nanti.

Sesuatu itu adalah, "Apa yang buat CT tak puashati kat Akhbar KOSMO".. tu je.. hehehe

Pada sesiapa yang turut sama nak join boleh klik kat sini ye. OKlah.. CT offline dulu, nak bersiap nak keluar dah. Ada janji-temu dengan famili hari ni, nak tengok movie Transformers 3 kat Pavillion hari ni. Daaaaa.. :D

14 comments:

  1. datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

    gegar sini jugak ye
    GEGAR BLOG JULAI 2011
    dan sini
    GEGAR BLOG JULAI 2011

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    ReplyDelete
  2. yuhuu alya dtg nieeeeeeeee!! nak gegarkan Blog Julai 2011, hehe selamat berkenalan.. :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  3. datang menggegar di sini... salam perkenalan...

    ReplyDelete
  4. kasi gegar sama ini blog! ^^,

    http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

    ReplyDelete
  5. hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

    ada aku kesah

    ReplyDelete
  6. gegar sini dari segment gegar blog julai...
    nanti jemput2 lah gegar blog saya pulak..

    ReplyDelete
  7. Gegar gegar gegar gegar gegar.....
    follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow iejam sgt berterima kasih....

    Iejam minat buat kek... huhu msti belek2 blog CT ni...nak try buat kek... huhu...

    http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  8. Singgah sini dari blog Ben Ashaari . segmen Gegar Blog Julai ^^,

    semoga kentalkan semangat dan teruskn usaha untuk berblogging !
    semoga berjaya ya ! and ohh jangan lupa singgah blog saya (:

    have a nice day ahead ! gegarrrrrr ! :D

    ReplyDelete
  9. Salam...

    Datang sini nak GEGAR belog awak...
    Salam perkenalan...

    Selalu-selalu singgah My Blog...

    -Adios-

    ReplyDelete
  10. hey there .

    ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

    keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

    and have a nice day ahead !

    ReplyDelete
  11. hai..datang gegar sini..suka tgk2 resepi cik CT.. minta izin awal2 ye utk dicopypaste kelak

    feel free gegar blog saya
    http://bila2akurajin.blogspot.com/2011/06/gegar-blog-julai-2o11-bermula.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...